Ilmoittautuminen

Voimistelukoulut

Voimistelukouluun ilmoittautuneet eivät osallistu kokeilutreeneihin/taitokatselmuksiin. Olemme ilmoittautuneisiin yhteydessä erikseen. Tällä hetkellä seurassamme on kaksi voimistelukoulua 2015-2016 sekä 2016-2017 syntyneille. 

 Stara ikäkauden ja kilpailevien joukkueiden kokoonpanot syksylle 2021 ovat selvillä. Haku kevätkaudelle 2022 on nyt auki uusille hakijoille 27.11.2021 asti.

Stara ikäkauteen ja siitä ylöspäin kilpaileviin joukkueisiin hakeville uusille hakijoille järjestetään kokeilutreeni/taitokatselmus, jotta voidaan osoittaa voimistelijalle hänen taitotasoaan ja toiveitaan vastaava joukkue. Taitokatselmuksen ajankohdasta ollaan yhteydessä hakijoihin. 
Kokeilutreeni/taitokatselmus  ei kuitenkaan automaattisesti takaa paikkaa joukkueissamme, pyrimme kuitenkin osoittamaan jokaiselle halukkaalle sopivan joukkueen, mikäli se on hakijoiden määrän mukaan mahdollista. Kevätkaudelle 2022 haku on nyt auki 27.11.2021 asti. Jos kysyttävää voimistelusta seuramme stara- tai kilpailevissa joukkueissa, ota rohkeasti yhteyttä s-postitse jvtiimi@kotkasport.fi ja kysy lisää.

Ilmoittautuminen voimisteluryhmiin

Voimisteluryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu nettisivuilta ilmoittaudu mukaan painikkeen kautta, joka löytyy etusivulta sekä Ilmoittautuminen- välilehdeltä. Linkin kautta on ensin rekisteröidyttävä Hoika-järjestelmään. Rekisteröinnin jälkeen kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla ja täytä ilmoittautumislomake. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään mille sarjatasolle ensisijaisesti haetaan. Jos ilmoittautumiseen tai seuran toimintaan liittyvää kysyttävää herää, ota rohkeasti yhteyttä s-postilla jvtiimi@kotkasport.fi . Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin!