Seura

Voimistelu eri sarjatasoilla

Voimistelukoulu

Voimistelukoulussa harjoitellaan liikuntataitoja monipuolisesti musiikkia ja välineitä hyödyntäen. Voimistelukoulu antaa pohjan tulevaisuudessa voimisteluharrastukselle.

Stara

Voimistelu Stara-sarjassa vaatii sitoutumista voimistelijalta ja perheeltä. Harjoitusten lisäksi sitoudutaan osallistumaan joukkueen esiintymisiin Stara-tapahtumissa, jotka ajoittuvat viikonloppuun.

SM-sarja

Voimistelu SM-sarjassa vaatii sitoutumista voimistelijalta ja perheeltä. Harjoitusmäärät ovat sarjatasoista korkeimmat ja niissä sitoudutaan käymään sairastapauksia lukuun ottamatta. Harjoittelu on tavoitteellista ja kokonaisvaltaista, ja pitää sisällään myös vapaa-ajalla suoritettavia harjoitteita.
Harjoitusten lisäksi sitoudutaan osallistumaan joukkueen kilpailuihin sekä leirityksiin jotka ajoittuvat sekä arkeen että viikonloppuun. Voimistelija sitoutuu noudattamaan urheilullisia elämäntapoja perheen tuella. Kustannukset ovat sarjatasoista korkeimmat.

Kilpasarja

Voimistelu kilpasarjassa vaatii sitoutumista voimistelijalta ja perheeltä. Harjoittelu on tavoitteellista ja harjoituksissa käymiseen sitoudutaan sairastapauksia lukuunottamatta. Harjoitusten lisäksi sitoudutaan osallistumaan joukkueen kilpailuihin sekä leirityksiin, jotka ajoittuvat viikonloppuun.

Harrastesarja

Voimistelu harrastesarjassa vaatii sitoutumista voimistelijalta ja perheeltä. Harjoitusmäärät ovat vähäisempiä ja harjoituksia on muutaman kerran viikossa.

Harjoitusten lisäksi sitoudutaan osallistumaan harrastesarjan kilpailuihin, jotka ajoittuvat viikonloppuun.