Hae mukaan joukkueisiimme!

Voimisteluseura Kotka Sport luo joukkueet keväälle 2021 taitokatselmusten perusteella. Taitokatselmus järjestetään, jotta voidaan osoittaa voimistelijalle hänen taitotasoa ja toiveita vastaava joukkue. Taitokatselmukseen osallistuminen ei kuitenkaan automaattisesti takaa paikkaa joukkueissamme, pyrimme kuitenkin osoittamaan jokaiselle halukkaalle sopivan joukkueen mikäli se on hakijoiden määrän mukaan mahdollista.

Taitokatselmus on normaali joukkuevoimisteluharjoitus. Harjoitus koostuu monipuolisesti erilaisista liikunta- ja lajitaitoharjoitteista. Harjoituksia seuraa Kotka Sportin valitsemat arvioijat. Joukkueet julkaistaan taitokatselmusten kanssa samalla viikolla.

Taitokatselmukset järjestetään seuraavissa ikäluokissa

2014-2015 syntyneet

2012-2013 syntyneet

2010-2011 syntyneet

2008-2009 syntyneet

2006-2007 syntyneet

2005 ja aiemmin syntyneet

Taitokatselmukset järjestetään viikolla 51. Tarkempi aikataulu julkaistaan 29.11.2020.

Voimistelukouluryhmät (2015-2017 syntyneet) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, eikä osallistumista taitokatselmukseen tarvita. Linkki ilmoittautumiseen on nettisivujen ilmoittaudu mukaan välilehdellä. Huomioithan, että vuonna 2015 syntynyt voimistelija voi hakea halutessaan taitokatselmuksen kautta mukaan myös seuran Starasarjan joukkueisiin, jolloin ikäluokan taitokatselmukseen on osallistuttava.

Ilmoittautuminen

Taitokatselmukseen ja voimistelukouluryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu nettisivuilta ilmoittaudu mukaan välilehdeltä löytyvän linkin kautta. Linkin kautta on ensin rekistöröidyttävä Hoika-järjestelmään. Rekisteröinnin jälkeen kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla ja täytä ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisen yhteydessä sinulta kysytään mille sarjatasolle haet paikkaa ensisijaisesti.

Ohjeet taitokatselmukseen osallistuvalle

Taitokatselmukseen saavutaan 10 minuuttia ennen harjoituksen alkua. Harjoituksessa tulee olla joustavat voimisteluun soveltuvat vaatteet sekä pitkät hiukset kiinni. Mukaan voi ottaa voimistelutossut sekä juomapullon.

Mikäli taitokatselmukseen osallistuvalla voimistelijalla on jokin loukkaantuminen/vamma, joka vaikuttaa osallistumiseen tai on huomioitava seuraavan kauden harjoittelussa, ilmoitattehan siitä etukäteen voimisteluseura.kotkasport@gmail.com

Saavuthan taitokatselmukseen terveenä ja huolehdit riittävästä käsihygieniasta. Pyrithän noudattamaan turvavälejä ilmoittautuessasi. Taitokatselmukseen osallistuvat jaetaan pienryhmiin harjoitusten ajaksi. Arvioijat käyttävät taitokatselmuksessa suu-nenäsuojaa. Mikäli et sairastapauksen vuoksi pääse paikalle, otathan yhteyttä voimisteluseura.kotkasport@gmail.com.